Träna på resan

Träna på resan

Det är ju härligt att resa, men det är lätt att äta och dricka lite för mycket. Då kan det vara klokt att i förväg planera in träningspass.

Resa

Att resa är ett stort intresse för många svenskar. Det är roligt att bläddra i resemagasinet Vagabond, hitta intressanta ställen att besöka och få uppslag till nya äventyr. Egentligen är semestern ett väldigt bra tillfälle att röra på sig. Förvisso är det trevligt att äta mycket god mat, men om du promenerar till och från restauranger, museer, vackra utsiktsplatser och gör vandringar i naturen, så kommer du förbränna mycket energi.

Träna

Bästa sättet för att verkligen träna under resan är att kolla upp i förväg vad du kan göra. Passar det att hyra cykel? Finns det ett gym eller någon slags träningsanläggning på hotellet där du ska bo? Glöm inte heller att packa ner löparskorna. När du kommer fram till ett resmål sätta du på dig dina löparskor och så joggar du dig genom London, New York eller på landsbygden i Italien. Om du inte brukar jogga kan du beslutar dig för att du ska gå 15 000 steg varje dag under resan. Det brukar vara ganska lätt att uppnå, så länge du inte bara ligger på stranden eller vid poolen.